De Boer international Cargo regelt naast het transport van uw lading, via de weg, lucht- of  een zeevracht ook de verpakkingen van de te transporteren goederen. Wij maken houten verpakkingen op maat voor grote en kleine objecten in de kunst en antiek, de industrie maar ook voor de particuliere markt.

Kistenfabriek de Boer; producent van houten kisten, kratten, pallets en beunen voor veilig transport of opslag. Op maat gemaakt, in kleine en grote series en volgens de ISPM 15 norm. Duurzaam en circulair ondernemen is ons motto. Kistenfabriek de Boer denkt graag met u mee!

Kistenfabriek de Boer is SKH-FSC-gecertificeerd. FSC-hout garandeert haar herkomst uit duurzaam beheerde bossen.

Moderne machines maken het mogelijk om industriële verpakkingen efficiënt te produceren met een minimum aan afval. Onze klanten worden snel voorzien van de benodigde houten verpakkingen of half fabricaten.Neemt u gerust contact op per mail of telefonisch voor een vrijblijvende offerte.

Een duurzame verpakking van uw goederen als extra bescherming voor uw goederen. Kistenfabriek de Boer is uw partner!

Wilt u uw goederen veilig transporteren? Kies voor een duurzame verpakking van hout. Kistenfabriek de Boer is als industriële verpakker FSC®-gecertificeerd. Wij maken ons hard voor duurzaam ondernemen. Ons hout komt dan ook uit duurzaam beheerde bossen.
Kistenfabriek de Boer BV is gespecialiseerd in het vervaardigen van houten duurzame waar waar u piraterij verpakkingen in de vorm van kisten, kratten,pallets en beunen. Een houten verpakking biedt uw goederen extra bescherming bij het transporteren. Onze houten verpakkingen zijn geschikt voor zowel land- , zee- , als luchttransport.

Duurzame verpakkingen op maat door verpakkingsbedrijf de Boer
Kistenfabriek de Boer BV vervaardigt uw verpakking geheel op maat en naar uw wensen. Afhankelijk van het type transport kan de verpakking bijvoorbeeld met losse zijden of een beklede binnenkant geleverd worden. Wij kunnen de binnenzijde van de  houten verpakking ook voorzien van schokabsorberend materiaal in diverse uitvoeringen en diktes, afhankelijk van het te verpakken product. Wij werken uitsluitend met hoge kwaliteit hout. Dit geeft u de garantie dat u niet voor onaangename verrassingen komt te staan.

VCA gecertificeerd verpakkingsbedrijf
Door de veiligheid van onze producten, onze manier van werken en ons oog voor gezondheid en milieu, zijn wij VCA gecertificeerd. Verder is Kistenfabriek de Boer BV door Fundeon erkend als leerbedrijf voor verschillende opleidingen. Fundeon is als kenniscentrum beroepsonderwijs voor de bouw en gespecialiseerde aannemerij een schakel tussen het onderwijs en het bedrijfsleven.

Waarom kiezen om u goederen te laten verpakken door Kistenfabriek de Boer?

  • Gespecialiseerd in duurzame verpakkingen als kisten, kratten, pallets en beunen;
  • Verpakken van kapitaal goederen;
  • Op maat gesneden houten verpakkingen;
  • ISO gecertificeerd;
  • Al onze producten worden geleverd volgens de ISPM 15 norm;
  • In het bezit van het VCA( Veiligheid, gezondheid en milieu Checklist Aannemers) Certificaat;
  • Gunstige bereikbaarheid Amsterdam-Hoofddorp-Zaandam-Schiphol;
  • 24/7 telefonische bereikbaarheid met snelle reactietijden;

Alles onder één dak. Lees meer op Kistenfabriek de Boer.

Wilt u meer weten over onze houten verpakkingen? Neem direct contact op of vraag vrijblijvend een offerte op maat aan. Tel 075-7600200

De Boer International Cargo denkt met u mee!