Less than Container Load LCL

U zoekt transport voor een Less than Container Load (LCL)

Wanneer u een zending heeft die niet een volledige container in beslag neemt , is het mogelijk om gezamenlijk met andere zendingen een container te versturen naar de plaats van bestemming, onze partners zorgen voor een betrouwbare verscheping van deze ladingen tegen zeer gunstige tarieven, deze groupage zendingen bieden een mogelijkheid om efficiënt te kunnen versturen over de gehele wereld.

Wij zorgen voor de juiste aansluitingen wanneer uw zendingen binnen komen van of naar het buitenland. Juiste connecties met transportbedrijven dragen hier aan bij.

In overleg met u en dankzij een wereldwijd netwerk van agenten verzorgen wij uw onvolledige container lading. Deur-tot-deur aflevering als u dat wenst. Ook hier kunt u de beste service van ons verwachten tegen scherpe prijzen.

Belangrijkste kenmerken onvolledig containerlading:

  • Worldwide service voor zowel import en export
  • Levering via vaste afvaarten met vaste frequentie
  • Vanaf Ex Works tot en met DDP bestemming mogelijk
  • Scherpe tariefstelling

Uw LCL lading goed verpakt?

Zusterbedrijf Kistenfabriek de Boer is al ruim 106 jaar een betrouwbare partner in houten industriële verpakkingen op maat. Een bedrijf dat met zijn tijd meegaat en service en flexibiliteit hoog in het vaandel heeft. Alle houten verpakkingen worden geleverd volgens de ISPM 15 norm. Hierdoor is wereldwijde uitvoer mogelijk. Sinds 2007 is zij ISO- en VCA gecertificeerd

Wilt u meer weten over onze onvolledige Container Lading Sevice? Neem direct contact op of vraag vrijblijvend een offerte op maat aan. Tel 075-7600200

De Boer International Cargo denkt graag met u mee!