Wanneer u een zending heeft die over zee gaat naar de plaats van bestemming, bent u bij De Boer International Cargo aan het juiste adres. Onze partners zorgen voor een betrouwbare verscheping van deze ladingen tegen zeer gunstige tarieven. Zeevracht biedt de mogelijkheid om efficiënt te kunnen versturen over de gehele wereld.

Wij zorgen voor de juiste aansluitingen wanneer uw zendingen binnen komen van of naar het buitenland. Juiste connecties met transportbedrijven dragen hier aan bij.

In overleg met u en dankzij een wereldwijd netwerk van agenten verzorgen wij uw zeevracht. Deur-tot-deur aflevering als u dat wenst. Ook hier kunt u de beste service van ons verwachten tegen scherpe prijzen.

Belangrijkste kenmerken zeevrachten:

  • Europese en intercontinentale service
  • Aflevering in een vooraf bepaald aantal dagen
  • Deur-tot-deur service
  • Scherpe all-inclusive prijzen
  • Volledige en onvolledige containerladingen mogelijk

Uw zeevracht goed verpakt?

Zusterbedrijf Kistenfabriek de Boer is al ruim 106 jaar een betrouwbare partner in houten industriële verpakkingen op maat. Een bedrijf dat met zijn tijd meegaat en service en flexibiliteit hoog in het vaandel heeft. Alle houten verpakkingen worden geleverd volgens de ISPM 15 norm. Hierdoor is wereldwijde uitvoer mogelijk. Sinds 2007 is zij ISO-gecertificeerd

Wilt u meer weten over onze zeevracht diensten? Neem direct contact op of vraag vrijblijvend een offerte op maat aan. Tel 075-6170605

De Boer International Cargo denkt graag met u mee!