U heeft een lading voor nationaal wegtransport

Er is geen enkele plaats in Nederland waar we uw vracht niet kunnen bezorgen, of u nu een doos, pallet of een (bijna) gehele lading heeft . De Boer International Cargo is uw partner voor nationaal wegtransport. Voor bedrijven, maar ook voor particulieren. En van en naar iedere bestemming binnen Nederland.

De Boer International Cargo biedt de mogelijkheid om goederen tijdelijk op te slaan, onze verwarmde opslag staat ter beschikking ,uw goederen liggen hier veilig opgeslagen. Ons pand is voorzien van alarm- en camerasystemen.

In overleg met u en dankzij een netwerk met een aantal zeer grote partijen maar ook met een aantal kleine lokale transporteurs die uw zending met alle zorg zullen omringen. Deur-tot-deur aflevering als u dat wenst. Ook hier kunt u de beste service van ons verwachten tegen concurrerende prijzen.

Belangrijkste kenmerken Nationaal Wegtransport:

  • Aflevering in een vooraf bepaald aantal dagen
  • Deur-tot-deur service
  • Scherpe all-inclusive prijzen
  • Spoedzending mogelijk

Uw nationaal wegtransport goed verpakt?

Zusterbedrijf Kistenfabriek de Boer is al ruim 106 jaar een betrouwbare partner in houten industriële verpakkingen op maat. Een bedrijf dat met zijn tijd meegaat en service en flexibiliteit hoog in het vaandel heeft. Alle houten verpakkingen worden geleverd volgens de ISPM 15 norm. Sinds 2007 is zij ISO- en VCA gecertificeerd

Wilt u meer weten over onze wegtransporten? Neem direct contact op of vraag vrijblijvend een offerte op maat aan. Tel 075-7600200

De Boer International Cargo denkt met u mee!