U heeft een lading voor internationaal wegtransport?

De Boer International Cargo is gespecialiseerd in groupage en volle ladingen door geheel Europa. Wij zijn gevestigd in Zaandam, de regio Schiphol, en de juiste logisiteke partner voor al uw internationale wegtransport door geheel Europa.

De Boer International Cargo biedt de mogelijkheid om goederen tijdelijk op te slaan, onze verwarmde opslag staat ter beschikking ,uw goederen liggen hier veilig opgeslagen. Ons pand is voorzien van alarm en camera systemen.

In overleg met u en dankzij een wereldwijd netwerk met een aantal zeer grote partijen maar ook met een aantal lokale transporteurs die uw zending met alle zorg zullen omringen. Deur-tot-deur aflevering als u dat wenst. Ook hier kunt u de beste service van ons verwachten tegen scherpe  prijzen.

Belangrijkste kenmerken Internationale Wegtransporten:

  • Europese en intercontinentale service
  • Aflevering in een vooraf bepaald aantal dagen
  • Deur-tot-deur service
  • Scherpe all-inclusive prijzen
  • Spoedzending mogelijk

Uw internationaal wegtransport goed verpakt?

Zusterbedrijf Kistenfabriek de Boer is al ruim 106 jaar een betrouwbare partner in houten industriële verpakkingen op maat. Een bedrijf dat met zijn tijd meegaat en service en flexibiliteit hoog in het vaandel heeft.  Alle houten verpakkingen worden geleverd volgens de ISPM 15 norm. Hierdoor is wereldwijde uitvoer mogelijk. Sinds 2007 is zij ISO en VCA-gecertificeerd

Wilt u meer weten over onze internationale wegtransporten? Neem direct contact op of vraag vrijblijvend een offerte op maat aan. Tel 075-7600200

De Boer International Cargo denkt met u mee!