Erkend Luchtvrachtagent

U zoekt een erkend Luchtvrachtagent? Dan is Boer International Cargo een goed keuze! goederen die in een korte tijd vervoerd moeten worden, vervoert u het snelst met luchtvracht. De Boer International Cargo is een erkend Luchtvrachtagent. Zo weet u dat u lading in goede handen is. De Boer International Cargo houdt zich bezig met het regelen en afhandelen van goederentransport door de lucht. Zowel import als export. Voor bedrijven, maar ook voor particulieren. En naar en van iedere bestemming in de gehele wereld.

In overleg met u en dankzij een wereldwijd netwerk van agenten verzorgen wij uw luchtvracht. Deur-tot-deur aflevering als u dat wenst. Ook hier kunt u de beste service van ons verwachten tegen scherpe prijzen.

Belangrijkste kenmerken:

• Erkend Luchtvrachtagent
• Europese en intercontinentale service
• Aflevering in een vooraf bepaald aantal dagen
• Deur-tot-deur service
• Scherpe all-inclusive prijzen
• Spoedzending via charter- en lijnvluchten

Uw luchtvracht goed verpakt?
Zusterbedrijf Kistenfabriek de Boer is al ruim 106 jaar een betrouwbare partner in houten industriële verpakkingen op maat. Een bedrijf dat met zijn tijd meegaat en service en flexibiliteit hoog in het vaandel heeft. Alle houten verpakkingen worden geleverd volgend de ISPM 15 norm. Hierdoor is wereldwijde uitvoer mogelijk. Sinds 2007 is zij ISO-gecertificeerd Wilt u meer weten over onze Luchtvrachtdiensten?

Neem direct contact op of vraag een offerte op maat aan.Tel 075-7600200.

De Boer International Cargo denkt met u mee!